Terbang bersama.....

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 3, 2012

aku x suka MAXIS!!!

Walaupun aku pengguna setia Maxis sejak 2005..tp sebenarnya kemarahan aku sedang meluap-luap skrg. Huhu.. Sebabnya?


1. aku langgan broadband maxis yg government line tu. Rupa2nya line aku ditukarkan kepada individual corporate line..yg x bestnya, aku berhasrat nak upgrade plan aku yg sedia ada kepada plan yg ada internet tu, tp x boleh.. Pihak corporate maxis kata x boleh until kontrak aku (sbb beli broadband under gomen line) selama 2 tahun tu tamat. What the f**k!!! (1st time aku mencarut nie).. Terasa rugi plak aku beli henpon mahal (mahal ker??).. tp skrg perasaan ni dah terubat sikit semenjak hubby pasang unifi kat umah. Hehe..


2. aku baru je bayar bil minggu lepas.. Tp hari ni line dah kena barrrrr... Arghhhh.. Tensennye haku!!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete