Terbang bersama.....

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 16, 2012

Belajar buat kordial

Semalam kat HQ ada buat latihan sangkut untuk usahawan iaitu kordial dan minuman jus jambu batu.. Aku pun saja la join.. Boleh tambah ilmu pengetahuan.. Lg pun skrg byk permintaan drpd usahawan mengenai teknologi pemprosesan kordial ni.. Dan sebenarnya ini merupakan kursus yg ke berapa kali pun aku dah x ingat.. Sebelum ni aku penah belajar wat kordial pala, roselle dan kali ni jambu batu.. Yg lain2 tu minuman berperisa sarsi, oren, strawberry dll... Soya pun penah belajar... Itu pun aku rasa byk lg yg aku kena belajar.. Tp utk harini aku xdapat join iaitu kordial mangga dan nenas sbb ada keje lain... Mmg best dapat buat hands-on ni.. Kita lebih faham....


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

  1. as salam dekat mana nak belajar buat kordial ni..

    ReplyDelete